Domo Blog


;\

nk hntr bende nie !



Tuesday, 7 February 2012 | 12:04:00 am | 0 ♥


aku nk hantar nie dkt seseorg tapi aku malu.lagipon aku ngn die skrg dh xde ppe !

KALAU X DPT BACE,BACE KT CNIE

subject : saya x berani tekan 'send'
awak,saya suka awak,saya sayang awak sangat2.tapi saya tak berani nak luahkan sebab saya takut,syaitan akan jadi orang ketiga.saya tak nak macam tu,jadi biar ALLAH je tahu perasaan ni,boleh kan awak ?  =D



UPSR



Saturday, 4 February 2012 | 12:29:00 am | 0 ♥
hai korang , taon ni aku ade upsr so doakan aku dpt 5A tau !

Awas Jgn Jilat Pelekat sampul surat !!



Sunday, 23 October 2011 | 2:12:00 am | 0 ♥



Seorang wanita sedang bekerja di sebuah pejabat pos di California.
Beliau tidak menggunakan span untuk perekat sampul suratnya tapi sebaliknya
menjilat pelekat sampul surat yang dipegangnya.
Pada hari yang sama juga wanita itu mendapati terdapat satu luka
kecilpada lidahnya.
Luka itu membengkak. Wanita tersebut terus pergi berjumpa doktor
untuk mendapatkan rawatan kerana risau akan lukanya.
Tetapi setelah diperiksa oleh doktor tiada apa yang tidak kena dengan
lidahbeliau dan doktor menganggap bahawa ia hanya lah luka kecil dan
bengkak biasa.
Wanita itu tidak merasakan sakit atau kebas walaupun lidahnya
bengkak.Tetapi setelah hari berganti hari. Bengakpada lidah wanita
tersebut semakin membesar.Dengan rasa yang tidak puas hati beliau
terusberjumpa doktor kembali dan memaksa doktor berbuat sesuatu pada
lidahnya.
Doktor tersebut terus mengarahkan wanita itumenjalani ujian
x-ray. Keputusannya doktor tersebut mendapati terdapat satu benjolan
pada lidah wanita itu. Lantas doktor menasihatkan agar wanita itu
menjalankan pembedahan kecil pada lidahnyauntuk memastikan punca
benjol pada lidah wanita tersebut.
Tetapi apa yang berlaku ialah sebaik sahaja doktor memotong bahagian
yangbenjol tersebut, seekor lipas keluar daripada lidah wanita itu
Kesimpulannya terdapat telur lipas padapelekat sampul suratyang
dijilatnya.Telur itu mampu menetas didalam lidah dan kelembapan didalam
mulutnya.

Ini adalah kisah benar yang ditulis di dalam berita CNN.
Andy Humes menulis:

“Saya pernah bekerja di dalam kilang membuat sampul surat.”

“Anda tentu tidak percaya jika saya mengatakan didalam tangki pelekat
untuk diletakkan pada penutup sampul surat terdapat beraneka benda
yang terapung di permukaan “tray” gam tersebut!”

“Saya sudah bertahun tidak mengamalkan perbuatan menjilat perekat
sampul surat sebaliknya saya menggunakan span basah.”

“Saya juga pernah bekerja di sebuah syarikat percetakan. Majikan
tidak membenarkan pekerjanya menjilat sampul surat.
Saya tidak pernah faham mengapa.

“Satu hari apabila saya menarik satu palet sampul surat sebanyak 2500
kotak. Di belakangnya terdapat banyak sekali lipas dan telur lipas di
suatu sudut pada kotak kertas. Saya melihat beberapa ekor lipas
sedang menikmati gam pada sampul-sampul surat tersebut!”"

About LoVe



Saturday, 15 October 2011 | 8:59:00 am | 0 ♥
hi kowunk arini dn mlm ni aku nk critekn berkenaan tajuk aku tulhkn ..sbnrnye aku nk ckp kt korunk kisah aku couple .jeng ...jeng ...jeng... love story of aishah .Mle2 aku knl dy mse dy gi umah kazen aku aku pon ade kt ctu gak mse tu aku wat x tau jelh sbb aku x knl dy pon xsilap aku mlm tu kot dy minx kapel nan aku ...aku pon rse waaaa ade org ske kt aku pastu aku bagitau dy besok aku bagi jwbn kol 10mlm tapi pagi2 tu dy call kazen aku pastu dorunk borak2 tetibe kakak kazen aku ni dy suh kazen aku tnye btol ke dy ske kt aku pastu dy ckp x dy main2 je pastu tros dy tutup fon .kakak kazen aku ckp sbnrnye dy ske aku tapi dy malu aku rse aku x kesah pon .pastu aku x tau nk wat pe mlm tu aku pon bkklh fb aku tgklh tmpt chatting tu  dari kol 8 mlm -kol 12mlm tapi dy xde pon mlm esk tu baru dy on9 aku ckp aku stuju nk kapel nan dy.....start dari hari tu klau korunk tgk ayt dy cool n best gile kot dan membuatkn aku malu . pastu dh bkk skolah 2011 bln 2 kot dy kate dy nk break ngn akumse tu aku rse x caye n nak nangis pon ade tapi x pelh...aku sbr je cuz jodoh d tgn tuhan...pastu dh lme sgt aku x bkk fb tetibe je time aku on9 dy pon on9 pastu dy tegur aku dy ckp mse tu dy tension so bagitaulh yg dy nk break after that tetibe je dy nk minx kapel nan aku balek tapi malangnye skunk ni aku rse dy dh ade gf baru kot sbb aku pon lme x on9 sbb mak akunye laptop ni ade password so klau pakcik aku dtg baru boleh tapi skunk dh x dh aku boleh on9 ari2..ok straight to the point aku rse aku nan dy dh x de ppe dh kot dy pon ckp cam tu..so now antara aku nan dy just frens.....tapi aku tgk kakak kazen aku tu cool gile kot dy punye boyfrens sbb dorg dh break dh but raye 2011 aritu dorunk kaple balek...mse 2010 dorg break 2011 kapel again . aku nk ucapkan tahniah kt kazen aku hahaah...tapikn pasal aku nan dy mmg xde ppe lagi dh sbb kazen aku bagitau dy ske org laen ...tapi kwn aku slalu ckp nme aku love nme dy lh pastu mcm2 lagilh padahal aku dn dy dh x deppe dh...huh .
ok goodbye n goodnight..anyang ...

                                  single                      couple
                                       is                                               is
                                  mingle                     trouble
                               

:*



6:42:00 am | 0 ♥


CINTA ITU BUKAN SEGALANYA :D




Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.